fa'atasiga mea fa'apipi'i

O lo'o fa'aogaina mea fa'apipi'i fa'apipi'i i le tele o fa'aoga fa'ainisinia e mana'omia ai le tu'uina atu o le malosi i le va o 'au e lua o lo'o i le fa'ailo o le tasi i le isi.

O nisi nei o faʻataʻitaʻiga masani o le meamea fa'apipi'ie mafai ona faʻaaogaina:

1,Ta'avale:E masani ona faʻaaogaina mea faʻaoga taʻavale, e pei o le eseesega o mea i totonu o taʻavale taʻavale tua.E mafai fo'i ona fa'aogaina i totonu o le atigipusa e fa'afeiloa'i ai le mana i le va o le afi ma uili ta'avale.

2,Masini fa'apisinisi:E fa'aogaina mea fa'apipi'i i le tele o masini fa'apisinisi, e pei o masini vili, lathes, ma mea faigaluega fafie.E mafai ona faʻaaogaina e faʻafeiloaʻi ai le mana i le va o le afi autu ma le meafaigaluega poʻo le mea faigaluega, poʻo le suia o le itu o le taamilosaga i le va o laʻau e lua.

3,Robotics:E masani ona faʻaogaina mea faʻapipiʻi i lima robotic ma isi masini robotic e faʻafeiloaʻi ai le mana ma suia le faʻaogaina o le lima poʻo le gripper.

4,Talosaga i le gataifale:E masani ona fa'aogaina mea fa'apipi'i i faiga fa'aola o le gataifale, e pei o va'a i fafo ma u'amea.E mafai fo'i ona fa'aoga i faiga fa'afoe e sui ai le itu o le foeuli.

5,Aerospace:E fa'aogaina mea fa'apipi'i i le tele o fa'aoga o le va'alele, e pei o felauaiga helikopa ma fa'aogaina o mea e tu'u ai vaalele.

I le aotelega, o mea ta'avale o se ituaiga felagolagomai omea faigaluegae mafai ona fa'aogaina i le tele o fa'aoga fa'ainisinia lea e mana'omia ai le felauaiga o le mana i le va o la'au e lua i se tulimanu.


Taimi meli: Apr-25-2023