E taua tele le sao o masini i masini aua e avea ma vaega taua mo le felauaiga o le malosi i le va o laʻau e fesoʻotaʻi i se tulimanu saʻo.O le mamanu o nei mea faʻaoga e mafai ai ona suia le itu taumatau i le itu o le taamilosaga, ma faʻaogaina ai mo faʻaoga eseese.O se su'esu'ega lea o la latou matafaioi i masini, fa'atasi ai ma le taula'i atu i le fa'aliliuina o le malosi i le va o 'au fa'atutusa:

1. Fa'aliliuga Malosi

O se tasi o matafaioi autu a miter gears i masini o le faʻaogaina o le eletise.O lo'o fa'aaogaina e fa'asolo lelei ai le malosiaga fa'asolosolo i le va o la'au o lo'o fa'atatau ile 90-tikeri angle i le tasi ma le isi.E aoga tele lenei mea i tulaga e faʻatapulaʻaina avanoa poʻo manaʻoga mamanu e faʻatonuina ai se suiga i le itu o le tafe o le eletise.

 

2. Taui Fa'aletonu ole Shaft:

O vaega o masini e le o taimi uma e fetaui lelei, mamiter gearse aoga i le tauia o nai faaletonu laiti i le va o pou fa'asaga.E fa'agasolo lelei le fa'agaoioiga o nifo o mea fa'apipi'i, e fa'ataga ai le fa'aliliuina atu o le paoa e tusa lava pe le'o fa'aoga lelei ia 'au.

 

3. Fetuuna'i i Talosaga:

Miter gears e maua ai faʻaoga i le tele o ituaiga masini, e aofia ai ae le faʻatapulaʻaina i faiga faʻafefe, masini vili, ma lomitusi.O lo latou agava'a e talafeagai ai mo fa'alapotopotoga fa'apisinisi eseese e mana'omia ai le tu'uina atu lelei o le mana i tulimanu sa'o.

 

4. Fuafuaga Ma'oti:

O le fa'ata'otoga ma le fa'aogaina o le vateatea omiter gearse fa'apena lelei mo masini lea e taua tele ai le va'aiga.O lo latou gafatia e suia le itu o le faʻaogaina o le eletise i totonu o se avanoa faʻatapulaʻaina e taua mo le faʻatusatusaina o le mamanu o masini masini eseese.

 

5. Sa'o ma Sa'o:

Miter gears e masani ona faʻaaogaina i masini e manaʻomia ai le saʻo ma le saʻo.O latou nifo fe'avea'i e maua ai se auala mautu ma fa'atuatuaina o le fa'aolaina o le paoa, fa'amautinoaina o lo'o fa'aliliuina le fe'avea'i solo ma sina ta'aloga ma ta'aloga.

 

6. Fa'aitiitiga Meafaigaluega ma Pulea Saosaoa:

I masini e mana'omia ai le fa'aitiitiga o masini po'o le fa'atonutonuina o le saosaoa, e mafai ona avea fa'ameamea o se vaega o se faiga e fetu'una'i ai le saosaoa ma le ta'avale o le 'au fa'atosina e fa'atatau i le fa'aoga.E aoga tele lenei mea i fa'aoga e mana'omia ai le saoasaoa fa'agaioia eseese.

 

7. Meafaigaluega Alamanuia ma Gaosi Mea:

Miter gears e masani ona faʻaaogaina i le tele o mea tau alamanuia ma gaosiga, e pei o laina faʻapotopotoga, masini afifi, ma masini ie.O la latou matafaioi i nei talosaga e aofia ai le suia o le itu o le tafe malosi ma le faʻalagolago.

I se aotelega, e taua tele le sao o masini miter i masini e ala i le faʻaogaina lelei o le eletise i le va o laʻau faʻasolosolo.O lo latou agava'a, mamanu fa'apitoa, ma le gafatia e totogi ai mea sese e avea ai i latou ma vaega taua i le tele o fa'aoga fa'apisinisi, e saofagā i le fa'agaioiina ma le fa'atuatuaina o masini i tulaga eseese.


Taimi meli: Tes-05-2023